Lærke fortæller fra Cairo

Lærke Færch UssingSpændende sogneaften i Skelund Præstegård
– med Lærke Færch Ussing.

Der er lagt op til en meget spændende sogneaften i Skelund Præstegård, når vi tirsdag 24. januar kl. 19.30 får besøg af Lærke Færch Ussing, der er tæt på at afslutte sit teologiske studium ved Aarhus Universitet.

Lærke, der er født og opvokset i Skelund, har sagt ”ja” til at komme og fortælle fra sit studieophold i ægyptiske Cairo i efteråret 2011. Et ophold, der på mange måder blev mere ”spændende” for hende end planlagt hjemmefra.

Lærke kom til at stå midt i de store omvæltninger og den megen uro, der har præget Ægyptens hovedstad i det seneste årstid. Det fik betydning for hendes ophold på flere måder, bl.a. med ændrede planer og flere hjemmedage end beregnet.

Opholdet har på alle måder været uhyre givende og belærende, fortæller Lærke, og det har været med til at åbne øjnene for problematikker, som er aldeles ukendte herhjemme.

Lærke var under sit ophold tilknyttet den anglikanske udviklings- og hjælpeorganisation EpiscoCare, der samarbejder med det danske missionsselskab Danmission. Kontakten mellem Lærke og EpiscoCare er da også formidlet igennem Danmission.

Finn Carpentier
sognepræst

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *