Så er der atter Bazar dag i Skelund

Lørdag den 21. januar åbnes ridehallen på Solgården igen for publikum, og Jess og Jan håber på samme gode opbakning fra Skelundborgerne, som de har oplevet de 2 første Bazar dage.

Vi har lovet, at fødevarer skal være omdrejningspunktet for Bazaren, og er stolte over denne gang at kunne supplere med Ostemand Mette, som har sin spændende osteforretning på Torvet i Hadsund. Mette møder op med udvalg af sine spændende oste, samt nogle af de delikatesser hun også sælger fra forretningen. Og så er Enslev Slagteren endelig klar til at køre sin salgsvogn i stilling ved Bazarens indgang. Slagter Ken har fra starten bakket ideen op, men først nu kunne det i praksis passe ind i hans planer og vi er spændte på, hvad han har med i vognen til dagen. Og endelig supplerer vi også med et hav af spændende krydderier, leveret er vor egen Skelunder Michael Fanø.

Men ellers er det ”the same procedure as last time”, dvs. et hav af spændende stader, hvor nogle er gengangere og andre nye stader.

Sommeren nærmer sig og det giver bedre mulighed for at udnytte de udendørs arealer, og allerede nu kan vi løfte sløret for, at der 21. april vil være bagagerumssalg fra – forhåbentlig – rigtig mange bagagerum og er du potentiel til dette ekstra tilbud, så kontakt Jess eller Jan.

Som vanlig starter vi kl. 10.00 og slutter kl. 15.00

BaZar Skelund

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *