Bazaren åben igen!

Bazar Skelund kom godt fra start i november måned, og nu er  Jess og Jan, samt mange af stadeholderne, klar igen lørdag den 17. december.

Én af visionerne med Bazar Skelund er, at få så mange fødevarer som muligt repræsenteret og ved næste Bazardag får fisk, grønt og frugt selskab med friskbagt brød, idet der er tilsagn fra Als Bageri som stadeholder. Og i skrivende stund er der dialog med ostemand og pølsemager som forhåbentlig beslutter sig for også at deltage.

Erfaringen fra første Bazar i november har ikke givet anledning til markante ændringer i konceptet, dvs. at Bazaren åbner kl. 10.00 og slutter kl. 15.00. Antallet af stande er nogenlunde den samme som sidste gang, dog med udskiftninger på flere pladser således at vi har fornyelse, og parkeringsforholdene er som de er i en landsby af Skelund´s størrelse, dvs. en udfordring som kræver fleksibilitet og forståelse fra bilister og gående.

Bazaren er så tæt op til jul, at vi naturligvis har tænkt på at der skal være salg af juletræer, gløgg og æbleskiver, og Ridehallen fyldes med dejlig julemusik, så alt i alt er Jess og Jan helt klar til atter at modtage de 5-600 julegæster, der hen over dagen besøgte Bazar Skelund ved premieren i november.

Håber vi ses.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *