Succesfuld Bazar Skelund

Jess&Jan ser tilbage på en begivenhedsrig dag i lørdags, hvor Bazar Skelund havde sin ilddåb.

Alt det praktiske klappede og  ideen om en månedlig Bazar i Skelund blev bekræftet som en god ide.

Ca. 500 fandt vej til Bazaren og det skete i et godt flow over dagen, således at Ridehallen på Solgården hele tiden var fyldt med mennesker. Og udfordringen med manglende Parkeringspladser i landsbyen afstedkom ikke de store problemer, idet alle fandt løsninger og tilsyneladende i god fordragelige.   

Bazaren åbnede kl. 10.00 og bevidst var åbningstalen lagt kl. 12.00 hvor der var god gang i søgning og handel. Jens Lykke fra Kultur og Fritid holdt åbningstalen og tidspunktet betød at mange hørte en tale, hvor Jens Lykke bl.a. roste alle initiativer der udspringer fra lokalbefolkningen i kommunens landsbyer. Landdistriktsrådet og kommunen bakker meget gerne op i den kamp landsbysamfundene har med overlevelse, men det er vigtigt at der findes lokale ildsjæle, der er igangsætterne på de aktiviteter, kommunen efterfølgende kan bakke op omkring, sagde Jens Lykke.

Fra de 33 stadeholdere er meldingen meget forskellig, lige fra ”meget dårligt salg” til ”det er ikke så    ring´ endda” og på jysk er sidstnævnte jo en god melding som også blev bekræftet derhen, at mange allerede har booket sig ind til næste Bazar dag i december.

Jess & Jan sender en speciel tak til de mange Skelund og Veddum borgere, der mødte og bakkede op omkring dette nye tiltag, som er endnu et tilbud der sætter vore landsbyer på “verdenskortet” i Mariagerfjord kommune som landsbyer, der ikke vil høre tale om landsbydød. 

Der evalueres nu på dagens indtryk og den 17. december er vi atter klar til at åbne Ridehallen med Bazar Skelund, både med mange af de samme stader, men også med udskiftninger hvor nogle af de nye bliver med fødevarer som slagtervarer, ost og brød.

Vi ses ! 

Jess&Jan

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *