LOF Mariagerfjord er på gaden!

LOF - dit valg i fritiden

 

Eller rettere, LOF Sæsonprogram 2011-12 er husstandsomdelt i kommunen, og har man reklamefri postkasse eller er man typen, der konsekvent smider reklamer direkte i skraldespanden uden at se hvad bunken indeholder, skal man ikke fortvivle.

Dels ligger “hovedkontoret” for LOF jo her i Skelund og man kan altid komme forbi efter et program (Jordbær Aages Ejendom), og dels kan man gå på www.lof.dk/mariagerfjord og se udbuddet på ikke mindre end 82 kurser, foredrag og oplevelsesture.

Fsv. angår Skelund er det lidt op og ned med aktiviteter, alt efter hvad der er dille og her var Zumba jo godt eksempel på, at dette tilbud (overalt i Danmark)  “sugede” kursister fra de andre traditionelle sundheds- og bevægelsesfag. Zumba feberen er kureret og på de Zumba tilbud LOF har andre steder i kommunen er søgningen faldet markant i  forhold til det vi så sidste år. Hvis det også er tilfældet her i Skelund, og nogen er klar til at dyrke andet end Zumba, skal jeg bare have et hint og så sætter vi et pilates, afspænding, yoga, step eller andet sundheds/bevægelsestilbud op i Midtpunkt eller Bette Skolen. 

Men helt uden tilbud er Skelund dog ikke i den kommende sæson. Tina Mette Rasmussen har nu i 2 sæsoner kørt Litteraturkreds i Midtpunkt, hvor 9 litterære kvinder hver måned mødes for at drøfte den litteratur der er valgt i forløbet. Litteratur er ikke forbeholdt kvinder, men måske der ikke er så mange mænd i Skelund og omegn der læser litteratur…eller ?…ihvertfald er alle med hang til litteratur velkommen til at deltage på dette hold.

Nid er også på programmet med sine Thai mad kurser, men alle i Skelund må have lært kunsten da der ikke rigtig har været søgning på kurserne jeg lagde på Skelund Skole. Det er der til gengæld i Hadsund og Hobro, dvs. at man må pumpe cyklen hvis man ikke nåede at lære det her i Skelund. Og er det ikke lige Thai, så har jeg også Faketa fra Veddum i folden og hun leverer Bosnisk/Kroatisk madlavningskursus, men også her har jeg set mig nødsaget til at lægge det, hvor jeg er sikker på søgningen.

De ialt 82 tilbud udbydes bredt i hele kommunen, og har du ideer til hvad vi kan lægge her i Skelund – og som også vil have søgning og opbakning – er både telefon, mail og fordør åben for dit forslag.

Hilsen Jan – Teglbakkevej 42 – 2447 9969 – mariagerfjord@lof.dk

Jan Vestergaard, Skoleleder LOF Mariagerfjord

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *