Sankt Hans Bål i Elkæret 2011

Traditionen tro var der Sankt Hans Bål i Elkæret og ca. 80 borgere var mødt frem for, dels at fejre Sankt Hans i hinandens selskab og dels for at høre nyt fra Formand Jess samt fra båltaleren; Folketingsmedlem Birgitte Josefsen (V).

Jess fortalte om det forgangne år i Skelund og Birgitte Josefsen havde valgt at indvi os i historien om, hvorfor vi fejrer Sankt Hans.

Vejret var skiftevis vand og sol, men det tog alle med godt humør og Børge Vad sørgede for, at båltaleren kunne gennemføre i tørvejr. Samme Børge Vad var allesteds nærværende, også ved bålet med flammekasteren da han syntes, at flammerne ikke rigtig tog for sig af retterne. Se billedkavalkaden.

Skelund Landsbyforening ser tilbage på endnu en god oplevelse med Sankt Hans i Elkæret.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *