Personlig hilsen til Dronningen og Prinsen fra Skelund/Veddum

Det Royale besøg indbefattede præsentationen i Hadsund Kulturcenter af Art Doors projektet, som vi i Skelund/Veddum jo i høj grad er involveret i.

Dette “dør malings projekt” har til formål, dels at plante klimaskove i Danmark og dels at købe regnskov de rette steder ude i den store verden, og den første klimaskov i Danmark ligger på Mølbakvej i Skelund, nærmere betegnet den gamle sandgrav hvor de første 600 træer er sat i jorden.

Fra Art Door pigerne er meldingen, at salget af de første døre vil blive omsat til indkøb af flere træer til Klimaskoven, og når det sker skal vi bruge alle Jer ildsjæle, der sidste gang gav et nap, til en ny plantedag.

Gruppen bag Art Door projektet havde besluttet sig for, at lave en lille bog om projektet, og denne skulle kun produceres i 2 eksemplarer, som hver skulle udleveres til henholdsvis Dronningen og Prinsen under besøget. I bøgerne var der også en personlig hilsen fra alle der har bidraget til projektet, både samarbejdspartnere og sponsorer.

På vegne Skelund/Veddum sendte vi følgende hilsen til det royale par:

“Skelund/Veddum landsbyer er stolte over, at Art Doors har valgt os som stedet for den første af mange klimaskove i Danmark, og vi er glade for at Dronningen og Prinsgemalen har ønsket at se Art Doors projektet ved besøget i Hadsund”

Som samarbejdspartner fik vi 4 sider i bogen til omtale af klimaskovens tilblivelse, og Kiss Jønsson fra projektet har været så venlig at sende de 4 sider til os. Disse kan du se her Royal boggave

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *