Skelund Time fredag den 29. april 2011

Dette års april måned har vejrmæssigt været helt fantastik og der rapporteres om varmerekord og vi får vist alle tyvstartet på sommeren, så nu kan maj du søde milde bare komme an..

En god start på weekenden kunne være et besøg i Midtpunkt. Kaffetjansen er i Inger og Kettys hænder, så der kan måske forventes et eller andet lækkert hjemmebagt eller hjemmebragt? Efter kaffen overtager fam. Søren Nielsen bartjansen.

Næste weekends ”passere” er fam. Sølgaard til kaffen og fam. Torbjørn Nielsen til aftenudskænkningen. Denne fredag er samtidig den første i rækken af månedlige fællesspisninger. Denne fredag er der Thaimad på menuen. Se yderligere oplysninger på vedlagte poster.

Velmødt i Skelund Midtpunkt

Fællesspisning i Midtpunkt flyer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *