Ka’et betåel sæ

Vi har en købmand i Skelund – og det skulle vi gerne blive ved med at have. Vi satte os derfor det mål, i bedste ”kontanten”-stil, at modbevise at det skulle være dyrere at handle lokalt.
Vi købte ind i den samme uge, med den samme dosmerseddel, men i to forskellige butikker.
Resultatet er dokumenteret i vedhæftede PDF. Tankevækkende!

Se folderen for Save SPAR Skelund

One comment

  1. Med hensyn til Ka,et beståel sæ!
    har jeg følgende kommentar,
    Jeg er af den opfattelse,at når man vil lave sådan en sammenligning som “Kontanten” gør, så må man lave en Total og grundig undersøgelse så det er totalt de samme varer man sammenligner med, ellers kan man ikke sende sådan noget ud, det var aldrig skedt på “KOntanten” som der henvises til, jeg onder gerne at skelund beholder deres lokale købmand for det er en nødvendighed for byen som jeg selv i ca 2 år også sammen med det forhenværende købmandspar Jess og Hanne Laursen kæmpede for at bevare, det var en sjov og hyggelig opgave,men det sluttede jo brat da spar kom på andre hænder, og jeg fandt ud af at det var hvis best at blive hjemme i sin ejen by nemlig Veddum, og støtte eller ej,for vi har også en god brugs her i veddum som gerne skulle bestå,men som Jess altid sagde “købmanden var ikke på støtten , for den man støtter er jo sig selv,
    Men jeg vil håbe at næste gang man vil sammeligne den lokales købmand priser med de store butikker inde i byen at man så giver sig tid til som “Kontanten” gør indkøber af nøjagtige de samme varer og kan man ikke få de samme varer den dag man vil gøre sine indkøb så vente til en anden dag, . For der er jo stor forskeld på at købe bagekartofler og alm, kartofler, og franskleverpostej og alm, leverpostej og stor forskeld på at købe øko og ikke øko osv, for vel er det altid dyre at handle lokalt end i de store supermarkeder, fordi de lokale købmænd jo ikke kan købe de mængder og derved få den store mængde rabat men den lokale skal så også sørge for at de har nok varer hjemme af de almindelige ting man bruger i det daglige,men et stort plus er jo at ved at handle lokalt så spare man de dyre dråber benzin og den dyrebare tid,og holder på huspriserne.Så held og lykke fremover med venlig hilsen birthe ungermann.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *