Skelund Time fredag den 25. marts 2011

Nu er foråret stærkt på vej, solen skinner flot og i den kommende weekend skiftes i Danmark til sommertid ….. og urene og havemøblerne stilles frem. Inden det når så vidt mellem lørdag og søndag er der mulighed for fredag at ønske venner, naboer osv. god arbejdslyst med havemøblerne – der er som vanligt fredagscafe i Midtpunkt.
Kaffe og kagen serveres denne fredag af fam. Rikke og Per Mikkelsen, cafebetjening overtages kl. 17.30 af Klaus Busk som helt sikkert med glæde vil servere øl til de fremmødte og måske kan han i anledning af foråret overtales til at pifte en sang.
Næste fredag er serveringen i henhold til den nyudsendte pasningsplan lagt i hænderne på fam. Hans Støvring og fam. Kim Sand.
Vel mødt i Midtpunkt – det er der vi ses.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *