Generalforsamling i Landsbyforeningen 2011

Skelund Landsbyforening indkalder hermed til Generalforsamling og det afholdes mandag d. 21 marts kl. 19.00 i Den Bette Skole og det er for alle i byen. Et af de stor emner er stadig Den Bette Skole der ikke kører økonomisk optimalt, og her er der indkaldt til ekstra møde på onsdag mellem brugerne af Den Bette Skole.

Jan Vestergård vil informere om de projekter der nu er klar til at deltage i, og det er byforskønnelse iform af plantekasser og 2600 træer der er hjemkøbt og betalt. Planen er b.la. at vi holder plantedage fredag d. 1 april og lørdag d. 2 april hvor vi planter sandgraven til som en byskov med stier og plads til FDF og alle os.

Skelund og Veddum holder plantedage sammen og Skelund skole vil deltage fredag, og børnehaven er også spurgt om hjælp i Veddum… Det er for alle med spade og skov, kom og vær med til 2 hyggelige dage med lidt til ganen.

Årets Skelunder 2011 skal også udnævnes på generalforsamlingen mandag d. 21 marts – kom og vær med

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *