Skelund Krohave

Hadsund Boligselskab Skelund afd. har det ikke godt økonomisk.

Boligforeningen går med tanker om at lade sig sælge til en ny ejer, salget skal godkendes i boligministeriet og kan ikke sættes til salg før der er en godkendelse på salget fra ministeriet.

Det der er problemet er, at ikke alle boliger er udlejet og der er flere udmeldinger på vej, og dvs at hver gang der er en der flytter, vil huslejen blive pålagt de resterende lejere, huslejen i Skelund Krohave er over gennemsnittet og stadig på himmelflugt og der forventes en stor stigning pr. oktober igen.

Skelund Krohave og Skelund landsby har en samlet opgave i at det flotte byggeri stadig kan udlejes til en rimelig husleje.

Skelund Krohave blev til i samarbejde med det gamle Hadsund Kommune og blev afløst af Skelund Kro der har stået på “pletten” siden år 1900, og det var en kamp at få “Låsby Svendsen” vippet af pinden og erstattet af et flot byggeri i Skelunds centrum.

Med venlig hilsen
Skelund landsbyforening
Jess V Laursen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *