Bonuscheck til Skelund IF

Skelund IF har igen i år fået “benzin-penge” fra YX i Skelund ved Inger og John Sleiborg. Ialt kr. 6127,- er der løbet ind på kontoen. Vi siger tak til alle dem der har et sponsorkort, og vil samtidig gerne gøre dem, der ikke har et sådant kort opmærksom på, at de ved henvendelse hos John Sleiborg eller formand Søren Engelhardt, kan få omkonverteret deres nuværende benzinkort til et sponsorkort. Det koster ingenting, man får derimod rabat og samtidig støtter man Skelund IF. Og derudover tager det ikke mere end 5 minutter at få det lavet om. Så det er bare om at komme afsted.

På billedet ses Inger og John Sleiborg ved overrækkelsen af checken til Skelund IF’s formand Søren Engelhard og næstformand Mogens Skov.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *