Generalforsamling og standerhejsning i Skelund IF

Generalforsamling og standerhejsning i Skelund IF 2011 er veloverstået.

Knap 30 spillere var mødt frem for at få luftet støvlerne og få varm suppe i klubhuset efter den første gang træning. Man kan vist godt sige at alle aldersgrupper var repræsenteret med ca. 45-50 år mellem den yngste og den ældste. Rart at se både nye og gammel kendte ansigter. Efterfølgende var der generalforsamling i klubhuset, hvor der bl.a. var valg til bestyrelsen. Ny bestyrelse i Skelund IF består efter valget af formand Søren Engelhard, næstformand Rene Andersen, sekretær Marion Kronbo, bestyrelsesmedlemmerne Jacob Sølgaard, Henrik Møller, Andreas Tonnisen, Paw Larsen, Johnny Zaar og Peter Støvring. Ud af bestyrelsen gik Mogens Skov og Charlotte Rask.

Mvh. Charlotte Rask
Skelund IF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *