Skelund Time fredag den 18. februar 2011

Så gik vi lige og troede at foråret var lige om hjørnet og sneskovlen kunne stilles væk og erstattes med hakkejern og rive…..men nej vejrguderne synes ikke vi har fået nok af kulde og sne. Dagen er godt nok tiltaget med knap tre timer, men det er kun så vi kan nå hjem fra arbejde og skovle sne mens det endnu er lyst!

Når vi så når til fredag er det rart med muligheden for at kigge forbi Skelund Midtpunkt og møde glade og varme mennesker.

Denne fredags tidliger tjans er tilfaldet fam. Bach Nielsen og de vil helt sikkert være klar med kaffe og brød. Efterfølgende vil fam. Kruse være klar i baren med udsøgt servering.

Næste fredag der fernisering med kunstnerne Inger Wallin og Sanne Brink på programmet. Dagen starter dog som vanligt med kaffe og brød som fam. Bent Roland vil tage sig af og efterfølgende vil fam. Kjær stå klar i baren.

VEL MØDT I SKELUND MIDTPUNKT.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *