Skelund Time og Ingers Brunkål

Sneen er endelig væk, dagene er blevet 50 minutter længere og solen skinner fra en vinterblå himmel, det er dog stadig lidt koldt til udendørs sysler, men så er det heldigt at Skelund Midtpunkt holder åbent.

Eftermiddagstjansen varetages på fredag af Gunhild Sørensen, som helt sikkert er klar med både kaffe og brød. Ca. kl. 17.30 overtager fam. Overlund bartjansen og så må vi se om vi kan holde den pensionerede elektriker i sving.  

Andelskassen har valgt at nedtage pengeautomaten i forgangen, så gæsterne opfordres til at medtage rigeligt med kontanter til fredagscafeen – det er forhåbentlig kun midlertidigt vi må nøjes med kolde kontanter, bestyrelsen arbejder på en anden løsning

Næste fredag er der servering i Midtpunkt idet Inger disker op med de traditionelle brunkål med gode ben og efterfølgende skal vi se hvem der er bedst eller heldigst udi bankospilskunst, se vedhæftede flyver. Kaffetjansen fredag den 28. januar er lagt i hænderne på Fam. Anders Andersen og tjansen med øl til brunkålen varetages af Fam. Gerts.

Vel mødt i Skelund Midtpunkt.

Flyer: Ingers brunkål januar 2011

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *