Pots ’n’ Pans søger nye medlemmer

Det lokale olietøndeorkester søger nye medlemmer. Vi holder til i Skelund Skoles musiklokale og er p.t. 7 medlemmer i alderen 10 – 72 år.

Vi spiller glade caribisk inspireret melodier på olietønder og diverse slagtøjsinstrumenter. Selvom det faktisk er lettere end du tror, vil vi lave et intro-kursus for nye medlemmer, hvor I bliver introduceret for de caribiske grundrytmer, spillestil m.v.

Så har du lyst til at prøve kræfter med en lidt anderledes og glad form for musik, er du velkommen til at møde op i Skelund Skoles musiklokale torsdag den 3. februar 2011 kl. 18.00, hvor Erik Guldbæk vil introducere dig for det videre forløb.

Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, kan du kontakte Erik på tlf.: 38 19 69 76.

Med venlig hilsen
Pots ’n’ Pans

PS: Det er ganske gratis at deltage i både intro-kurset og i det egentlige olietøndeorkester.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *