Nytårshilsen fra LOF

LOF Mariagerfjord - en anderledes aften- og fritidsskoleSelv om LOF dækker hele kommunen med sine i alt ca. 150 kurser, foredrag og oplevelser, er det jo et faktum at det hele styres fra SkelundVeddum, og det falder godt i tråd med visionen om, at vore landsbyer skal opfattes som kommunens centrum for udvikling og innovation.

Folkeuniversitetet i Bette Skolen er helt unik og kendt af mange langt ud over bygrænsen, og suppleret med LOF´s lokale kursustilbud gennem tiderne er Skelund/Veddum blandt landsbyerne der har forstået, at folkeoplysning ikke kun er for borgerne i de 4 hovedbyer i kommunen.

LOF er markedsdominerende i kommunen og det forpligter bl.a. derhen, at vi hele tiden skal tænke nyt og følge tidens trend. Det gjorde LOF også, da Zumba i efteråret blev det store hit og faktuelt havde vi 9 hold med i alt 198 kvinder og 2 mænd i gang, dog ikke i Skelund hvor anden udbyder var først med dette tilbud. Zumba feberen er allerede klinget af, hvilket ses af de gentegninger – eller manglen på samme – der er indløbet, men så er det jo godt at LOF med Marianne Vangberg fortsat tilbyder afspænding og styrketræning i Midtpunkt for dem, der nu vil prøve noget andet.

Spændende er det også, at Faketa fra Veddum har meldt sig under fanerne som underviser, og sammen med Nid fra Skelund har LOF nu både Thailands og Bosnisk madlavningskursus på programmet. Begge tilbud vil være at se på www.lof.dk/mariagerfjord i starten af det nye år, og her kan man også tilmelde sig.

LOF har gennem de seneste år udbudt flere oplevelsesture og det er et område man vil se meget mere af i fremtiden. Se vedlagte flyer på konkrete tilbud her i foråret, hvor der er lidt for enhver smag, både for enkeltpersoner eller grupper der vil have en fælles oplevelse. Skærmydsler er dog snart udsolgt, så her skal man skynde sig.

Med budskabet om, at man altid kan kontakte mig med gode ideer til kurser o.a. både lokalt og andre steder, ønsker LOF Mariagerfjord alle i Skelund/Veddum et godt og lykkebringende nytår.

Hilsen
Jan

Skoleleder LOF MariagerfjordTeglbakkevej 42, Skelund S

Flyer – Oplevelser forår 2011

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *