Skelund Time fredag den 17. december 2010

Sneen er stort set forsvundet og for dem der ønsker sig en hvid jul er prognoserne for en hvid jul i Skelund er ikke særligt gode. Men pyt, mange af os havde et andet lokalt ønske med hensyn til Mariagerfjord Kommunes skolestruktur og heldigvis valgte byrådet torsdag at lade os beholde vores skole.

Det bør fejres!

I Skelund Midtpunkt vil vi tænde grillen og skrue op for varmen……og håber rigtig mange vil komme forbi og glædes sammen.

Denne fredag er samtidig er det årets sidste chance for at mødes med naboer, venner og andet godt folk til almindelige fredagshygge. Familien Mulle Busk vil servere dagens kage og kaffe og derefter er det familien Sleiborg der i samarbejde med bestyrelsen tager imod de forhåbentlig mange bestillinger i baren.

Næste fredag er det sørme den 24. december og der er ingen cafe i Skelund Midtpunkt, men vi kommer stærkt igen med årets nytårstaffel fredag den 31. december fra kl. 14 – nærmere info følger, men det forventes at være med ”same procedure as last year”.

Glædelig jul til alle.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *