Afsløring af LOGO til julemarked

Skelund-Veddum som tiltrækningskraft er overskriften på den udviklingsplan, der er lavet for vor 2 landsbyer I forhold til et fremtidigt samarbejde, både omkring projekter og på områder, hvor den fælles indsats giver større styrke end hvis vi stod alene hver især.

Eet af flere udvalg der blev nedsat, da vi besluttede udviklingsplanen var PR udvalget, og på søndag har du en unik mulighed for at se et af de synlige beviser på, at udvalget arbejder målrettet på, at få synliggjort vort samarbejde.

Og det sker ved julemarkederne i Skelund og Veddum, hvor vort nye fælles LOGO for Skelund-Veddum afsløres. I Skelund afsløres LOGO kl. 14.14 og i Veddum kl. 15.15.

Opgaven lagde vi i hænderne på en professionel, og alle i udvalget var enige om, at hun havde ramt plet i den symbolik, som LOGO er bygge op omkring. Den professionelle er reklame konsulent Lisbeth Holmriis, som vil være til stede ved afsløringen begge steder.

Her vil du også få mulighed for at bestille dit eget personlige visitkort med det nye LOGO.

Mød op ! Bak op !

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *