Horsemanship kursus ved Mike Beck

Et kursus i horsemanship – for alle pengene

Så er horseman Mike Beck endelig i Danmark igen.

I ridehallen på Solgården i Skelund arrangerer vi en absolut lærerig og spændende dag med den amerikanske horseman, Mike Beck.

Mike vil give os indsigt i sin måde at arbejde på, og skabe en større forståelse for vigtigheden af en løsgjort, afslappet og samarbejdsvillig hest.

Fremgangsmåden er simpel – han møder hesten som den er og bruger begreberne ”timing, feel and ballance” i alle henseender!

De fleste af os ønsker at finde ”den gyldne mellemvej” og når Mike viser med hestene, hvordan det kan gøres, kommer det os alle til gode.

I løbet af dagen vil forskellige heste blive trænet. Hver hest har et eller andet som rytteren eller ejeren ønsker at få hjælp til – og som noget af det mest interessante og aktuelle vil trailer læsningselvfølgelig være på programmet, men den generelle grundtræning er udgangspunktet for enhver hest.

Dato: 24. november 2010 kl. 10.00 til kl 20 .?

Pris m/hest: kr 800,00 incl. Bespisning hele dagen og hesten i boks.
Pris u/hest : kr 250,00 incl. Bespisning hele dagen.
Pris u/hest : kr 150,00 incl. Bespisning efter kl. 15,30

Ring før tilmelding af hest, da det er ”først til mølle” og der er kun plads til 6 heste!
Uden hest bare tilmed jer – vi har masser af plads !

Der vil være varme drikke, boller m. Fyld, Varm mad til middag og aften, samt kage! Maden kan hentes og indtages i ridehallen, så sult er ingen hindring for at følge kurset.

Der indlægges 2 pauser på ½ time, hvor der er tid til at spise sig til varmen. Der må beregnes mindre pauser i løbet af dagen – alt efter hestens behov!

Der gøres opmærksom på, at træningen hovedsagelig udføres af Mike selv – dog vil hestens rytter/ejer lejlighedsvis blive inddraget.

Tilmelding foregår ved henvendelse til: Pia på tlf.: 61315168, og er først gyldig ved betaling på flg. Regnr.: 7230 og Kontonr. 1485644 – husk navn på overførslen.

Adressen er: Solgården, Teglbakkevej 16, Skelund 9560 Hadsund.

Latest Comments
  1. Inger-Marie Gilberg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *