Horsemanship kursus ved Mike Beck

Et kursus i horsemanship – for alle pengene

Så er horseman Mike Beck endelig i Danmark igen.

I ridehallen på Solgården i Skelund arrangerer vi en absolut lærerig og spændende dag med den amerikanske horseman, Mike Beck.

Mike vil give os indsigt i sin måde at arbejde på, og skabe en større forståelse for vigtigheden af en løsgjort, afslappet og samarbejdsvillig hest.

Fremgangsmåden er simpel – han møder hesten som den er og bruger begreberne ”timing, feel and ballance” i alle henseender!

De fleste af os ønsker at finde ”den gyldne mellemvej” og når Mike viser med hestene, hvordan det kan gøres, kommer det os alle til gode.

I løbet af dagen vil forskellige heste blive trænet. Hver hest har et eller andet som rytteren eller ejeren ønsker at få hjælp til – og som noget af det mest interessante og aktuelle vil trailer læsningselvfølgelig være på programmet, men den generelle grundtræning er udgangspunktet for enhver hest.

Dato: 24. november 2010 kl. 10.00 til kl 20 .?

Pris m/hest: kr 800,00 incl. Bespisning hele dagen og hesten i boks.
Pris u/hest : kr 250,00 incl. Bespisning hele dagen.
Pris u/hest : kr 150,00 incl. Bespisning efter kl. 15,30

Ring før tilmelding af hest, da det er ”først til mølle” og der er kun plads til 6 heste!
Uden hest bare tilmed jer – vi har masser af plads !

Der vil være varme drikke, boller m. Fyld, Varm mad til middag og aften, samt kage! Maden kan hentes og indtages i ridehallen, så sult er ingen hindring for at følge kurset.

Der indlægges 2 pauser på ½ time, hvor der er tid til at spise sig til varmen. Der må beregnes mindre pauser i løbet af dagen – alt efter hestens behov!

Der gøres opmærksom på, at træningen hovedsagelig udføres af Mike selv – dog vil hestens rytter/ejer lejlighedsvis blive inddraget.

Tilmelding foregår ved henvendelse til: Pia på tlf.: 61315168, og er først gyldig ved betaling på flg. Regnr.: 7230 og Kontonr. 1485644 – husk navn på overførslen.

Adressen er: Solgården, Teglbakkevej 16, Skelund 9560 Hadsund.

One comment

  1. Jeg er en kvinde på 62 år-fik min første Islænderhest da jeg var 54 år-WaW. Jeg suger al lærdom om heste til mig. I dag så jeg Mike udøve Horsemannsship-det var utroligt. Ind kom en smuk hvid Araber. For enden af træktovet en lille 14 årig pige. Hesten var urolig, ukoncentreret og havde fokus på alt i omgivelserne. Pigen for enden af træktovet så den næsten ikke. I Mikes hænder fik han den lært at fokusere-lidt-på pesonen. Efter en stykke tid , og ved hjælp af bølgende bevægelser ret foran med det lange træktov- ofte ret hæftige, fik han den lært To step off my shoes. Den begyndte langsomt at slappe af, undervejs fik den mange rubbers og kærtegn.Han lærte den at tolerere , at han blidt masserede dens mule-det kunne den tydeligt ikke s lide i starten. Han lærte den at tolerere , at træktovet kon ind i munden-som et bidsel, selv om den tydeligvis ikke tunne lide det. Denhvide araber , som kom ind i ridehallen i starten, havde jeg ingen lyst til at røre ved, men holde mig i behørig afstand af. Den hvide araber, som hvde været i Mikes hænder, havde jeg stor lyst til ak røre på mulen og kærtegne. Indrømmet! Jeg er let at imponere, det er første gang i mit liv jeg oplever Horsemannsship- absolut ikke sidste. Jeg holdt kun ud i 2 timer-så var jeg bundfrossen. Ellers kunne jeg have set på i timevis. Jeg lærte også lidt om , hvad jeg ikke gør helt rigtigt med mine egne Islændere. Jeg glæder mig til at se ham igen til sommer. Mange hilsener fra Inger-Marie Gilberg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *