Rig “onkel” søges for at beholde lyset i vores øjne til Jul

Vi søger også en rig “onkel” i Skelund. Vi mangler faktisk omkring 28-30.000,- for at kan bevare julebelysningen i Skelund, vores kun 15 juletræer står for fald.

MFK har meddelt via Elro, som har service på alle lysmasterne i området, at inst. skal laves om og det vil koste mange penge. Vi er pt. igang med at se om vi kan finde disse penge, men det er ikke let. Så gode råd er meget velkommen også til Skelund.

Men jeg vil tro at der er mange i MariagerFjord Kommune, der her til jul vil stå uden julebelysning. Det er godt nok træls, at der nu skal til lommerne igen. Så en appel kan også være at de private, laver en endnu flottere juleudsmykning som lyser hele byen op.

Mvh
Formand for
Skelund landsbyforening
Jess V. Laursen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *