Husk Skelund time på fredag 22. oktober

Kjæreste Skelund.dk – læser

Så er kursen sat mod endnu en weekend. Dagen er nu aftaget med 7 timer og 48 minutter så længden nu kun udgør sølle 10 timer og 6 minutter. Det er helt vildt urimeligt, for al den tid, der er forsvundet, er altså taget af fritiden – og så snakker man på Christiansborg om, at vi skal give 12 minutter hver dag!! Når bare de holder fingrene fra ferietiden! Efterårsferien, for dem som at der har gjort sig fortjent til sådan en, fordamper jo braskendes hurtigt under alle omsændigheder.

Tiden går altså med rasendes hast. Siden seneste besøg i Skelund Midtpunkt har AaB´s superligahold tabt endnu en kamp, Skelund serie 2 det samme, så det leder tankerne hen mod, om man i Nordjylland har misforstået begrebet om Fair Play – det betyder jo ikke, at man ikke må tage point fra modstanderne. Men op på hesten igen, for der venter nye udfordringer i den kommende weekend.

Vores lokale basse har haft TV2 premiere med æ superelitesoldat BS. Vi lokale, der har fulgt med i udviklingen eller vel rettere afviklingen af bassen kan ved selvsyn se, hvad der er kommet ud af strabadserne, så nu kan vi bare vente og følge hvordan afviklingen er sket i de kommende uger.

Men husk – ind i mellem fodboldkamp og BS og Basserne, så er der altså åbent i Skelund Midtpunkt hver eneste fredag.

På fredag den 22. oktober sættes flaget ud og døren åbnes som altid kl. 15.30 Gunhild Sørensen vil stå klar med kaffe, the og dagens udvalgte bagværk, så kom bare indenfor og tag del i løjerne.

Omkring kl. 17.30 siger vagtplanen, at fam Torbjørn Nielsen vil komme og overtage ansvar for proptrækker og ”samfundshjælper”. Det forlyder dog, at der er en vis usikkerhed om, hvem som at der vil komme til at tage slæbet i baren. Om det bliver som planlagt, eller om der måske vil dukke en hemmelig og dagens udvalgte bartender op, er i skrivende stund ikke til at definere nærmere. Men grib chancen – kig indenfor og få selv vished for, hvem der vil betjene alle de fremmødte gæster og kunder. Så vel mødt, der er plads til alle – og det alsidig repertoire i køleskabet vil helt sikkert også kunne byde noget, der falder i din smag.

På næste fredag, hvor dagen så er blevet kortet endnu mere af, vil der være fornøjeligt gensyn med det populære kaffe-værtspar Ketty & Inger. Hvad de vil servere for den fremmødte skare er stadig en velbevaret hemmelighed – men godt bliver det helt sikkert. Ketty & Inger vil styre begivenhederne lige til fam. Søren Nielsen planmæssigt vil overtage kl. 17.30

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *