Skelund Time fredag den 8. oktober 2010

Endnu en uge er snart gået. I skrivende stund står vejret på regn og rusk men heldigvis er udsigten for den kommende weekend lovende, nogle snakker endda om indian summer!

En god start på weekenden kunne være et smut i Midtpunkt til fredags hygge. Familien Jan Michno brygger kaffe og er klar med en eller anden form for bagværk. Efterfølgende kommer familien Kenneth Sand og klarer aftenens udskænkning.

Næste uge står der fællesspisning på programmet, dagen starter helt traditionelt med kaffe og bagværk som serveres af familien Kruse. Efterfølgende er det familien Skov Madsen der har bartjansen, mens aktivitetsudvalget vil varme suppe og tarteletter til fællesspisningen. Billetterne til fællesspisningen kan købes i Spar eller i Midtpunkts fredagscafe den 8. oktober.

Vel mødt i Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *