Husk Cafe Skelund og Skelund Time på fredag 1. oktober

Kjæreste Skelund.dk – læser

Endnu en weekend truer hurtigt for ude. Dagene flyver raskt af sted, men er i skrivende stund også 11 timer og omkring 40 minutter i længde.
På fredag den 1. oktober åbnes Skelund Midtpunkt som altid til Cafe og Skelund Time.
Cafeen åbner som altid 15.30. Denne gang er det fam. Støvring, der har ansvar for brygning af kaffe og levering af dagens udvalgte bagværk. Skulle dagens cafe gæster ønske andet end kaffe og kage vil der naturligvis være mulighed for at få serveret fra udvalget. Alle er naturligvis velkommen.

Omkring kl. 17.30 vil det være tid for dagens skifte i vagtpersonale. Fam. Kim Sand vil da komme og varetage serveringen resten af dagen lige til lukketid omkring kl. 19.30
Igen er alle velkomne. Personalet vil med garanti svinge oplukker og proptrækker lystigt i takt med bestillingerne vælter ind, så det er bare med at kigge indenfor og holde personale godt beskæftiget.

På fredag den 8. oktober kan denne fredags gæster se frem til venlig betjening først af fam. Michno, der afløses af fam. Kenneth Sand.

Husk for øvrigt den planlagte arbejdsdag i Skelund Midtpunkt lørdag 2. oktober.  Der er blød start kl. 9.00 med servering af kaffe og rundstykker. Derefter er det bare i arbejdstøjet, for der er en del opgaver at tage fat på. Det er naturligvis ikke nødvendigt at kunne deltage hele dagen – er der blot en enkelt time eller 2 til rådighed, vil der også være mulighed for at byde ind med dette.

Glædelig god weekend og på gensyn i Skelund Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *