Elkæret skal gøres vinter klar

Elkaeret
Elkæret skal gøres vinter klar, kom og vær med!

Lørdag d. 9.10 kl. 9.30 skal Elkæret gøres vinter klar. Har du tid og lyst så mød op til en dejlig dag i Elkæret. Husk grensaks, godt humør, fornuftig beklædning og evt. ørnenæb!

I løbet af formiddagen vil der være kaffe og en mad til de fremmødte, samt en slut øl når vi er færdig.

Sidste år havde vi en hyggelig formiddag så kom og vær med.

Vel mødt Skelund Landsbyforening

3 Comments

 1. Hej til alle fra Skelund – må en gammel barnefødt beboer (1960-1979) foreslå at I lægger nogle flere aktuelle billeder fra byen på siden? Det kunne være en oplevelse at se – når man nu bor så langt væk som Roskilde.
  Mine forældre hed Georg og Asta Pedersen og havde gardin- og manufakturforrretning i byen da jeg var barn.
  Mange hilsner
  Anna Marie Olsson
  Brordrupvej 37
  4621 Gadstrup
  http://www.kreatekst.dk

 2. Hej Jacob
  Det lyder godt ! Men egentlig har jeg ikke nogen specielle ønsker, vi kom jo over hele byen, så alt er interessant, men der må gerne være en adresse eller tekst på billedet. Jeg har på fornemmelsen at meget har ændret sig, jeg har ikke været i Skelund siden min mor blev begravet i 2001. Selvfølgelig vil jeg gerne se billeder fra skolen og området omkring stationen, hvor jeg boede.
  Må se at få planlagt en tur til Jylland snart 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *