Idrætsuge i Skelund 2010 veloverstået

[singlepic id=76 w=600 h=500 float=none]

Efter en vellykket idrætsuge i Skelund kan vi nu se tilbage på ugen med et smil på læben. Der var mange gode/sjove oplevelser – både med vandspillet, dysten og gadefodbolden. Vi må sige at vi var nogenlunde heldige med vejret – der var selvfølgelig lidt regn af og til – som en normal dansk sommer byder på, men ikke de helt store mængder.

Udover de forskellige tiltag var Topsigns også forbi med en sponsorcheck på kr. 2750,- som en “salgsbonus” til klubben for de mange bander der er blevet lavet i år. Ialt 110 meter nye bander er der blevet bestilt og efterhånden også leveret. Vi kan hermed sige tak til alle de erhvervsdrivende, som sagde ja til nye bander og selvfølgelig også til dem der beholdt de gamle.

Vedlagt et par billeder af vandspillet hvor formanden som den første røg i vandet og et par billeder fra trillebør-rally under dysten fredag aften, hvor både deltagere og publikum morede sig kosteligt over de manglende koordinationsevner…

Mvh. Skelund IF

[nggallery id=15]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *