Busturen til Zink’s fabrikker

Skelund Lokal historiske Forening var 9. juni på bustur til Hammerværket i Godthåb. (Zink’s fabrikker)

Tilslutning til turen var over al forventning.

42 glade personer var med og de fik en god oplevelse. De gamle maskiner, trukket af vand kraft, blev startet op. Det var en oplevelse, at se alle de gamle maksiner trukket ved rem kraft blevet startet. Besøget blev sluttet af med en kop kaffe og blødt brød i cafeen. Hvor man kunne stille uddybende spørgsmål til guiderne.

Foreningen er glad for, at der var meldt så mange til. Det fortæller foreningen, at vi kunne finde på, at lave en ny tur til andre steder, som kunne være lige så spændende, som turen til Hammerværket i Godthåb.

Mvh
Skelund Lokal historiske Forening

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *