Tak fra SPAR Skelund

[singlepic id=64 w=210 h=320 float=right]Lørdag d. 10. april blev der holdt reception i SPAR Skelund, for at markere en officiel overtagelse af SPAR. Susanne og Oluf Buus havde virkelig lagt sig i selen, sammen med familien for at skabe nogle hyggelige timer. Der var rigtig mange der mødte op for at markere dagen, og SPAR Skelund var meget hurtig omdannet til en blomsterforretning, så mange ønskede at byde købmandsparret velkommen til byen.

Der var også mange nye kunder der havde fundet vej til SPAR. Vi var så mange at også lagret var fyldt op med borde og stole. Det var næsten umuligt at komme frem for folk og blomster.

Da dagen var forbi var købmandsparret, deres familie og personale også godt trætte, men rigtig glade for al den opmærksomhed og venlighed de havde modtaget dagen igennem. Som skribent for SPAR Skelunds venner, har jeg lovet at sende alle der fandt vej til receptionen en stor tak for al den venlighed.

På gensyn i SPAR
Med venlig hilsen
Birthe Ungermann

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *