Husk Skelund time fredag 9. april

Kjæreste Skelund.dk læser

Som det da går. Nu er april allerede godt i gang, påsken og alle de dejlige helligdage er gået i glemmebogen og forude 18 arbejdsdage inden den næste forlængede weekend står for døren.

Fodboldsæsonen er fløjtet i gang, enkelte hold har sikkert allerede fået den første røvfuld, men temperaturen stiger, dagens længde bliver ved med at tiltage – og for oven over alting stråler moder sol. Forhåbentlig får den i den kommende tid mulighed for at brænde skydækket af, så den vi virkeligt kan få gavn og glæde af den.

Fredag den 9. april tages hul på den helt nye pasningsliste. Den skulle gerne være omdelt og allerede at finde i postkassen, men for de første par hold er der godt nok kort reaktionstid. Beklager, men lad os nu se, om det ikke går alligevel.

Der har været tendens til støt stigende besøg på kaffe-holdet, når Cafe Skelund Midtpunkt åbner kl. 15.30 Det vil fam. Hans Støvring se, om der kan blive lavet om på nu på fredag, idet familien har fået æren af åbningstjansen. Det bliver således debut i denne disciplin, så forvent ikke det helt store… spøg til side, kaffen vil være friskbrygget, kagen skåret i fine portionsanretninger, blomsterne på bordet vil indikere forår, køleskabet er fyldt med alskens lækkerier, så hvad mere kan man ønske sig?
En opfordring skal derfor lyde på, at kigge indenfor og vær med til at holde 1. serveringsholdet godt beskæftiget.
Omkring kl. 17.30 vil der være vagtskifte. Denne gang vil det være fam. Kim Sand, der vil kigge indenfor og servere de ønskede kølige fra skabet – eller 2 kolde fra kassen.
Mulighederne og variationerne er utallige, kom selv og se, om der kan fremtures med ønsker, som ikke kan honoreres.

Den nye pasningsliste er nu også tilgængelig på Skelund.dk, så hvis nogen skulle være lidt usikker på, hvornår man er sat på vagt, så er der altid mulighed for at lade sig opdatere på den fortrinlige lokale hjemmeside.

Næste fredag, 16. april, hvor HKH Margrethe II runder 70, vil der sikkert være flag på bordet, når fam. Michno åbner, ellers vil fam. Kenneth Sand sikkert kunne klare at finde dem frem, når der er vagtskifte 17.30

Så der er al mulig grund til at kigge indenfor i Skelund Midtpunkt hver eneste fredag, for så er det der, vi ses.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *