Årets første kræmmermarked

Så er der fuld gang i skelund igen.
Årets første kræmmermarked er i fuld gang med at blive arrangeret, så vi er klar til at få det til at løbe af staben den 7. maj kl. 12 – 17

Rigtig mange har allerede meldt sig til en gratis stadeplads, men vi vil meget gerne havde mange flere til at melde sig til. Det kan ske hos Birthe Ungermann på tlf. 24 409 890 eller mail [email protected]

Som noget nyt i år vil vi afholde et børneloppemarked og et børnedyrskue. Hvor der vil være præmier til de 3 sødeste kæledyr, men også en lille trøste præmie til alle de børn der deltager på dyrskuet. Der vil være en dommer til stede som sørger for at alt går rigtig til, og der vil blive lavet stemmesedler så alle kan stemme på det dyr de synes er det sødeste.

Selve markedet vil foregå i og omkring SPAR som det plejer. Men vi har også lånt noget ekstra jord der ligger bagved Det Gamle Bageri, af den flinke landmand Harry Davidsen. Så har vi plads til at der kommer flere til, det gælder også private som har noget de gerne vil sælge. Det eneste krav vi stiller til alle dem der ønsker at være kræmmere for en dag, er at i selv tager bord og stol med. Evt. pavillion, parasol eller andet læ, og så selvfølgelig jeres gode humør. Uden det sælger man jo ikke noget..

Nogen vil måske nok synes det er tidligt vi holder kræmmermarked i år. Men det skyldes at Mariagerfjord kultur uge afholdes i den uge, og så skal vi selvfølgelig også være med. Jeg lover at der bliver meget at se på, og mange gode ting til maven og ganen til en fornuftig pris. I det hele taget så vil skelund summe af liv og højt humør den dag, vi der arrangere det har ihvertfald lagt alle de kræfter til vi har evnet. Det eneste vi ikke kan love er godt vejr, det er jo en ting vi ikke kan styre, men vi har allerede nu sendt en stille bøn til vejrguderne. Så må vi jo se om det har hjulpet noget når vi når til den 7. maj.

Sidste år havde vi jo besøg af rigtig mange kræmmere og gæster. Vi kunne ikke ønske os mere, så derfor håber vi at vi igen i år kan gentage succen.
Så sæt allerede nu et kryds i jeres kalender og lad os så ses den 7. maj til et godt marked. Og lad mig så lige slutte med at sige, at det jo ikke kun er private folk og kræmmere fra skelund der kan deltage. Nej, vi har jo også et godt samarbejde med vores nabo by Veddum, så der er slet ingen begrænsninger på hvor i bor for at få en stade plads. For hvor godtfolk bor kommer godtfolk til. Og vi har altid plads til en til..

Skynd jer nu at tilmelde jer.!

Med venlig hilsen
Birthe Ungermann

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *