Ingen Skelund time på fredag 2. april men derimod onsdag 31. marts

Kjæreste Skelund.dk – læser

Så er vi gawn på sommertid, og alle har vel fået styr på klokken og har fået rykket viseren lidt frem.

Det er nu ikke sommertiden, der er skyld i at denne uges fredags cafe og Skelund Time er rykket frem, det skyldes den forestående højtid i form af påske.

Den vanlige åbningstid er der ikke pillet ved, men i stedet for Langfredags-åbent er denne uges mulighed for lidt samvær med alskens godtfolk fra by og omegn rykket frem til onsdag den 31. marts.

Den opmærksomme læser har ganske givet bemærket, at personale på pasningsliste er booket til fredag 2. april, men det var altså en fejl.

Måske har dagens udvalgte bare taget mod udfordringen og klarer tjansen et par dage tidligere end først annonceret, men kom selv indenfor og kig.

Allerede kl. 15.30 vil kaffe og kage med videre stå velanrettet og klar til servering, og som det sig hør og bør, vil der ganske givet også komme afløsning til normal vagtskiftetid kl. 17.30

Hele personaletruppen er vaks og parat til at tage imod, så kom indenfor og ønsk venner, kolleger, naboer, kone, kæreste, forældre, bedsteforældre, oldeforældre, børn og børnebørn en glædelig god påske. De kommer sikkert alle sammen indenfor, så lad være med at stå udenfor men kig indenfor og vær med. Så ses vi i Skelund Midtpunkt.

Den nye pasningsliste er pt. i første korrektur, men ventes offentliggjort rasendes snart, så inden længe er det tid til at få synkroniseret kalender med den for hver enkelt sparsomme pasning af Midtpunkt. Det er igen ”frivillig” pasning, men listen giver et godt forslag til, hvornår hver enkelt skal stå for dagens udskænkning. Om det så passer med synkroniseringen i egen kalender, må tiden vise, men ellers vil det ikke være vanskeligt at finde afløser. Det er blot et spørgsmål om at sige til og få byttet rundt.

Første hold på den nye pasningsliste er til fredag den 9. april 2010: fam. Støvring efterfulgt af fam. Kim Sand – og til holdene fredag 16. april – i øvrigt en speciel dag, hvor HKH Margrethe II runder 70 – er udtaget fam. Michno og fam. Kenneth Sand.

Så er der lagt plan om at skulle over til Amalienborg med flag og fødselsdagssang, så er det med at få byttet.

Vel mødt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *