Husk Skelund time

Kjæreste Skelund.dk – læser

Så er marts 2010 efterhånden også ved at være et overstået kapitel. Ret forude venter den sidste weekend i måneden, og selv om dagens længde er støt stigende og efterhånden antager 12½ time, så bliver den kommende weekend én af de korte af slagsen. Eller hvordan er det nu?

Afhængig af, hvornår man går i seng, vil det for de fleste være vintertid, når man lørdag kravler under dynen efter en forhåbentlig fornøjelig solskinsdag i haven, og når dagen gryer og det er tid for at stå op søndag, så er vi nået til sommertid og har sikkert fået en times søvn for lidt?

Men skyldes det så, at uret er/skal stilles en time frem eller tilbage? Ikke at det betyder noget for søvnunderskuddet, men det vil jo være rart at møde til den korrekte tid mandag – og i hvert tilfælde ikke en time for tidligt.

Gode råd er dyre, hvis man ikke allierer sig med tekst-tv eller radio osv, men når nu solen kommer frem, er der vel noget med at ur og havemøbler skal stilles i samme retning?

Heldigvis er der ingen klokkeslæt forvirring på fredag den 26. marts, hvor der endnu en fredag holdes åbent i Skelund Midtpunkt. Som altid åbnes døren kl. 15.30, og passer urværket i dag, så går det sikkert også korrekt på fredag, så der er al mulig grund til at kigge indenfor, når fam. Jan Michno vil stå klar med kaffe/the og det udvalgte bagværk. Der kan desuden tilbydes servering fra det alsidige program i baren, så der bør være noget for enhver smag – kig bare indenfor.

Omkring kl. 17.30 må fam. Michno have lov at til holde fri fra barpasningen idet fam. Jørgen Ussing så vil klare tjansen. Betjeningen vil fortsætte i samme høje leje, og dagens udvalgte personale er mere end villige til at give den en skalle og sørge for, at ingen tørster. Så kom bare indenfor og vær med til at holde dem beskæftiget. Tag bare konen, manden, kæresten, forældre og bedsteforældre, kolleger, venner og veninder med, der er plads til alle – så ses vi i Midtpunkt.

Apropos det med at holde styr på klokken, så er der altså gået kuk i pasningslisten, hvor der er angivet åbning fredag den 2. april. Det er naturligvis en fejl, som indtil flere opmærksomme sjæle har observeret og ikke mindst kommenteret. Det er ikke kutyme at holde åbent Langfredag, så for at ingen skal blive snydt for ugens komsammen i Midtpunkt, er der som altid åbent onsdagen før Skærtorsdag før Langfredag. Det vil med andre ord sige, at onsdag 31. marts kl. 15.30 (sommertid) vil det til fredag den 2. april planlagte program løbe af stabelen. Der arbejdes intenst på at få det ellers udvalgte personale til at møde op et par dage tidligere end annonceret, men i skrivende stund er der ingen garanti for, at der ikke kan forekomme ændring.

Uanset rod og system, så ses vi i Skelund Midtpunkt på fredag 26. marts og onsdag 2. april.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *