Husk Skelund Time på fredag 5. marts

Kjæreste Skelund.dk – læser

Så er der nye tider, nyt design på Skelund.dk, ny måned, ny årstid og på ny en åbningstid i Skelund Midtpunkt.

Termometeret er nu endeligt – i det mindste af og til – kommet over frostgrænsen, så den bunke sne, vi har været begunstiget med de seneste 2½ måned brygges nu om til vand, så det pladrer og plasker over alt.

Men sikke dog en start på det der sådan rent kalendermæssigt kaldes den første forårsmåned. Marts er lang, så inden måneden er omme skal græsset helst være fri for sne og atter stå grøn, frisk og indbydende til en ny fodboldsæson. Vintergækkerne må dog indtil videre forgæves strække hals for at få snuden ovenfor, men fortsætter nedsmeltningen i samme hast, må de første forårsbebudere snart stikke snuden frem. Og der er jo masse af tid at arbejde i, for på nuværende tidspunkt har vi alle fået dagens længde forlænget med godt 4 timer, så den nu er næsten 11 timer. Nu dages det brødre, det lysner i øst – og om knap 4 uger stiller vi om til sommertid.

MEN indtil videre må vi stille os tilfredse med den forbedring, der er sådan rent vejrmæssigt og stadig holdes os en smule inden døre.

Det giver jo så god anledning til at kigge indenfor i Skelund Midtpunkt på fredag den 5. marts. Dørene går op til vanlig tid, kl. 15.30 hvor friskbrygget kaffe side om side med dagens udvalgte bagværk venter på dagens rykind. Det er fam. Sølgaard, der vil tage i mod og være parat med venlig og udsøgt betjening, og i øvrigt servere efter ønske fra det alsidige sortiment i køleskabet.

Sådan går det slag i slag lige til vagtskifte kl. 17.30 Og apropos slag, så er afløser denne gang Skelund Tennisklub/Møller, der vil klare den ene serv(ering) efter den anden. Lykkes første serv ikke, plejer det at gå godt anden gang, så kom bare og vær med til at holde personale godt beskæftiget lige til lukketid. Det er denne gang kl. 19.30 helt nøjagtig, for på dette tidspunkt starter Skelund Tennisklub sin generalforsamling i Midtpunkt, og så må dagens gæster, der ikke kan/skal deltage i generalforsamling luske hjemad.

Men frygt ikke, for der kommer altid en åbningsdag i Midtpunkt igen. Det gør der også på næste fredag den 12. marts, hvor høflig og venlig betjening klares af Klaus Busk efterfulgt af fam. Bach Nielsen.

Kom bare indenfor i Skelund Midtpunkt, vi glæder os til at se jer alle. Tag bare naboen, konen, kæresten, manden, forældre og bedsteforældre, venner og kollegerne med, der er plads til alle – så ses vi i Skelund Midtpunkt……..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *