Skelund Time og fællesspisning

Kæreste Skelund.dk – læser

Så er der endnu en weekend ret forude. For en hel del er der sikkert gået temmelig meget vinterferie i ugen, så hvorfor ikke slutte ugen eller ferien af med maner.

Det kan passende foregå i Skelund Midtpunkt, hvor dørene som altid åbnes omkring kl. 15.30 for servering af kaffe og kage og hvad dertil hører.

I skrivende stund er det lidt uvist, hvem der vil have ansvar for kaffebrygning og dagens udvalgte bagværk, men helt sikkert er det, at servering vil være parat og bordet dækket når første rykind dukker op.

Alle kan i disse vinterlige og kolde tider kan sagtens trænge til hyggeligt samvær og en god kop varm kaffe, så kig indenfor.

Kl. 18.30 angiver pasningsliste, at fam. Overlund vil være klar til at servicere dagens gæster, der enten møder frisk fra ferie eller udbrændte efter endnu en hård uge på arbejde. Uanset hvad motivationen eller årsagen er, så er alle hjertens velkommen til at lade op til weekendens strabadser i Midtpunkt. Og dagens sidste barpersonale vil med glæde se frem til at blive holdt i ilden og prøve at mærke det pulserende livs stress og jag. Uanset travlhed er der næsten garanti for, at ingen servering ikke vil blive fulgt af en hurtig og velmenende bemærkning.

Kom trygt indenfor og vær med til at holde personalet i sving og tag bare udfordringen op om at få lov til at komme med det sidste ord i dialogen med personalet.

Det er altså på fredag den 19. februar, det er i Skelund Midtpunkt, det er der vi ses…..

Næste fredag, den 26 februar, vil det være fam. Hans Jørgen Petersen, der klarer 1. vagt. Afløsning vil til sædvanlig tid finde sted omkring 18.30 hvor aktivitetsudvalg tager over i forbindelse med fællesspisning.

Se opslag om fællesspisning, tilmelding med mere i byens butikker eller her på Skelund.dk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *