Åbent hus i Det Gamle Bageri i Skelund

[singlepic id=59 w=320 h=240 float=right]Mandag den 15. februar er Det Gamle Bageri i Skelund klar til at åbne dørene for de første kunder, og det sker ved et åbent hus arrangement fra kl. 11.00 til 17.00.

Det gamle ekspeditionslokale, samt den tilhørende og nu forhenværende bolig, er ombygget og istandsat således, at publikum har god plads til at bevæge sig rundt og lade sig inspirere til gaveindkøbet, eller til hjemmets udsmykning.

Pia og Anne-Gitte har indkøbt en stor variation af brugskunstvarer, men man finder også mange kommissionsvarer fra såvel kunstnere som andre forhandlere af brugskunst. Variationen spænder fra det kreative hårbånd til det massive spisebord og alt hvad man kan tænke sig herimellem.

Ud over butikken, finder man på 1.st. sal “Pusterummet”, hvor kosmetolog Tina tilbyder hudpleje, ansigtsbehandlinger og kosmetik, alt i den økologiske ånd. Et godt sted at afstresse i en fortravlet hverdag.

Pia og Anne-Gitte er klar til at byde alle velkomne på mandag til åbent hus, og de har naturligvis sørget for lidt godt til ganen, både i fast og flydende form.

Fra Skelund forlyder det i øvrigt, at endnu en forretning åbner i nær fremtid, og dem der kommer forbi Skelund på mandag, vil være de første der får denne nyhed.

Latest Comments
  1. birthe ungermann

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *