Husk Skelund time fredag 12. februar

Kære skelund.dk – læser

At være forberedt er en god ting, men at være overforberedt er måske ikke ligefrem en bedre ting.

Således var besætning af Skelund Midtpunkts besætning, som det måske er gået op for nogle enkelte, lige en uges tid foran.

Omvendt er der jo ikke noget ved kun at få tilsendt gamle nyheder.

Men nu skulle det være vist: På fredag den 12. februar åbnes dørene til normal Cafe åbningstid i Skelund Midtpunkt ca. kl. 15.30 og denne gang bør det være det forrygende makkerpar i form af Ketty og Inger, der byder inden for.

Dette makkerpar blev fejlagtigt annonceret som værtspar i fredags, men pasningsplan angiver nu, at det skulle være fam. Muhl, der måtte varetage åbningstjansen.

Nu kan man så håbe, at barpersonale er mere pålidelig end skribenten, så der på trods af forvirring på hjemmesiden blev serveret for dagens fremmødte.

Ketty og Inger byder denne gang på en friskbrygget kaffe og har helt sikkert det rigtige bagværk i støbeskeen. Så forventeligt vil der vente dagens gæster en smagsoplevelse, som man vel efterhånden forbinder med dette makkerpar.

Skulle der være ønske om andet end kaffe og the, vil personalet være behjælpelig.

Kl. 17.30 er det så fam. Gerts, der vil tage over. Dette blev også annonceret i sidste uge, men nu passer annoncering med pasningsplanen. Fam. Gerts vil som altid være parat til at servicere dagens rykind på den vanlige elskværdige måde. God, høflig og kvik betjening er som altid varetegn, så kom bare indenfor og hold personalet godt i gang.

I fredags skulle personale til den sene tjans være fam. Peter Roland og altså ikke som annonceret fam. Gerts.

Er forvirringen total er missionen lykkedes!! Kom selv indenfor og se, hvem der på fredag vil stå bag baren parat til at servere.

Og på fredag den 19. februar, kan vi så se frem til betjening af hhv. fam. Gunhild og John Sørensen og fam. Overlund.

Men kom selv ind omkring og se efter –for så ses vi i Skelund Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *