Husk Midtpunkt på fredag 5. februar

Kære Skelund.dk – læser

Efter en forrygende sidste fredag i januar i Skelund Midtpunkt regi med servering af brunkål og gode ben, fuldt hus og røde lygter, er det nu tilbage til hverdagen.

Vejret er også som ”det plejer”, i hvert tilfælde denne vinter. Det virker en smule endeløs med den enorme mængde nedbør i form af sne, men frygt ikke. Det lysner og dagens længde er absolut tiltagende. Nu er vi vel oppe på at have fået 2 timer forærende og sammen med det hvide landskab er der nu lyst temmelig længe.

Med de ekstra timer til rådighed er det jo næsten gratis at tage inden om Skelund Midtpunkt, der på fredag 5. februar har helt normal åbningstid.

Det populære serveringspersonale i form af Ketty og Inger vil omkring kl. 15.30 åbne døren for dagens første rykind. Det bliver med dampende friskbrygget kage, og så bliver der garanteret serveret noget mundgodt dertil.

Nu skal vi jo ikke have brændt energien totalt ud af dagens personale, så omkring kl. 17.30 vil der være afløsning. Fam. Gerts vil da træde ind af døren og vil køre showet lige lukt i mål til lukketid omkring 19.30

Benyt pausen i snerydning og kom indenfor og ønske glædelig god weekend til venner og kammerater, koner og kærester, naboer og underboer. De kommer sikkert alle sammen – for så er det i Skelund Midtpunkt det sker.

Vi ses i Midtpunkt.

Fredag den 12. februar kan der kigges frem mod venlig betjening af fam. Gunhild og John Sørensen samt fam. Overlund.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *