Husk Midtpunkt på fredag 22. januar

Kjæreste Skelund.dk – læser

I disse for vort land så kolde tider tager den ene dag i sin korte, men stadig tiltagende form rasendes hurtigt den anden, så en ny og ubrugt weekend ligger lige forude.

Hvad kan være bedre i disse kolde dage end komme indenfor og få varmen i hyggeligt selskab?

På trods af glat føre, sne og bidende kulde kører Skelund Midtpunkt på som aldrig før. Også nu på fredag den 22 januar vil der være ryk ind i byens midtpunkt.

Dørene åbnes omkring kl. 15.30, hvor fam. Jørgen Nielsen vil være til stede og have kaffe og brød klar til de fremmødte. Der vil naturligvis være mulighed for at få andet end kaffe og the at styrke sig på, det er blot at rette henvendelse til dagens første personale.

Omkring kl. 17.30 kommer 2. skifte ind fra gaden og tager over. Det er denne gang fam. Skov Madsen, der vil styre begivenhederne bag baren og sørge for venlig og udsøgt servering.

Så trænger du til lidt opmuntring eller til en fornøjelig afslutning på ugen, så kig inden for i Skelund Midtpunkt ligesom dine kolleger, nabo, kone, kæreste, mand over- eller underbo gør. For så er det i Midtpunkt vi ses……..

Fredag den 29. januar står i brunkålens tegn. Denne aften er Inger igen klar med brunkål, gode ben og banko.

Er du endnu ikke tilmeldt, så er mulighed for at klare dette hos Spar købmanden. Husk sidste frist er 26. januar, men naturligvis kun så længe der er ledige pladser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *