Husk Skelund time fredag 15. januar

Kære Skelund.dk – læser

Så er anden uge i det nye år ved at være gået, og en ny weekend venter forude. Vinteren har stadig godt tag i det ganske, danske land, så temperaturen holder sig stadig på den kølige side af 0 grader.

Det skal dog ikke tage humøret fra nogen, for det fremad med raske skridt går det mod længere dage og forhåbentligt varmere vinde. Således er dagens længde nu vokset sig en god halv times tid længere, men om det er det pæne lag sne eller det vitterligt er den øgede længde, der gør, at det knap så tidligt bliver mørkt, er lidt svært at afgøre.

Så hører man til dem, der plejer at nyde en god varm kop kaffe og lidt udsøgt bagværk hver fredag eftermiddag, så er der stadig lyst, når Skelund Cafe slår dørene op – også nu på fredag.

Omkring kl. 15.30 kan dagens gæster således se frem til venlig betjening af fam. Hans Sørensen. Der vil naturligvis være ”dagens lune ret”, men skal den krydres med andet, vil det udsøgte sortiment i huset køleskab kunne dække de flestes ønsker. Det er blot at sige til, så er dagens personale klar med servering.

Kl. 17.30 vil det sikkert være passende med afløsning efter et par hektiske timer. Heldigvis står fam. Kenneth Sand klar til at tage over og styre slagets gang lige til lukketid omkring kl. 19.30.

Så bliver hjemtransporten besværliggjort af vintervejret, er det lidt hårdt at komme i gang efter en god lang juleferie, er chefen kropumulig og kollegerne fuldstændigt håbløse, så kig indenfor i Skelund Midtpunkt som en velfortjent optakt til weekenden eller en god afslutning på ugen. Der vil helt sikkert være ligesindede, og tager du naboen, over- eller underboen, den knap så håbløse kollega, vennerne, konen, kæresten, manden eller bedsteforældrene med, så er der alligevel plads til alle. Kig indenfor til et par hyggelige timer – så ses vi i Midtpunkt…….

Næste uge, fredag den 22. januar, kan alle se frem til betjening af fam. Jørgen Nielsen og fam. Skov Madsen.

Husk også at reservere fredag den 29. januar, hvor Ingers forrygende brunkål serveres sammen med knaldhamrendes gode ben – og så er der banko bagefter.

Sørg for at blive tilmeldt inden det er for sent, for tilmelding er efter ”først til mølle” princip og under alle omstændigheder senest 26. januar hos Spar købmanden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *