Husk Skelund Time fredag 8. januar

Kære Skelund.dk læser

Glædelig godt nytår og velkommen til et nyt årti.

Vejrmæssigt er året jo startet forfygende, vinteren har vitterligt gjort sit kolde indtog og belemrer os med sne i massevis.

Heldigvis er byens fortove sådan rimeligt ryddede, så på trods af sne og glat føre, er det stadig muligt at komme frem til byens midte i form af især Spar købmanden men også nu i det nye år hver fredag til Skelund Midtpunkt.

Eftersom dagens længde allerede nu er småt tiltagende og vel snart er forlænget med 20 minutter, går det jo den rigtige vej mod forhåbentligt varme vejr og sol og sommer, så sneen kan kun være her på lånt tid. Vi bør derfor alle nyde og benytte os af, at der igen er mulighed for at skulle skovle fortove og indkørsler fri for sne – nyd det lige så længe, det varer!!

Da nytåret nu er veloverstået og alle forhåbentligt er velarriveret i det, er det tilbage til den gamle trædemølle igen. Og det er slet ikke at foragte, for det er ikke så ringe endda.

Rutinen starter igen fredag den 8. januar med Skelund Cafe og Skelund Time.

Fra ca. kl. 15.30 vil fam. Kim Busk stå klar med friskbrygget og varm kaffe og te samt dagens udvalgte bagværk. De fremmødte kan derforuden få forplejning fra det alsidige sortiment i husets køleskab. Men tag vanter, støvler og høj hat eller hue på og kom indenfor til lidt vinterligt hyggeligt selskab.

Omkring kl. 17.30 vil fam. Hans J. Hansen overtage bartjansen og holde den gående lige til lukketid omkring kl. 20.00

Dette vil så være den første større mulighed for at få hilst glædelig godt nytår til byens borgere, hvis der ikke lige blev tid til at kigge indenom nytårsaften. Men tag bare naboen, over- eller underboen, konen, kæresten, mormor, svigermor, manden eller kollegaen eller gerne dem alle sammen med, for der er plads nok og hygge til alle.

Kig indenfor – så ses vi i Midtpunkt.

Fredag den 15. januar kan vi se frem til venlig betjening af fam. Hans Sørensen og fam. Kenneth Sand.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *