Nytårstaffel i Skelund Midtpunkt

Kæreste Skelund.dk-læser

Så er nedgangstiden slut, bunden er nået, forstået på den måde, at fra nu af bliver dagene bare længere og længere det næste halve års tid.

Men julen er nært forestående og på fredag den 25. december holdes fridagene i hævd. Der er således ingen Skelund Cafe eller Skelund Time som det ellers er vanen hver eneste fredag.

Dørene i Midtpunkt åbnes først igen på årets sidste dag, hvor traditionen også foreskriver at folk fra land og by mødes et par timer for at ønske hinanden et glædeligt godt nytår.

Åbningstiden denne dag er fra 14.00 til 17.00.

Som traditionen byder, vil det igen være de berygtede Las Vegas ”drenge”, der varetager udskænkningen. Der er stadig et alsidigt sortiment at vælge blandt, og skulle baren blive tømt for juleøl, kan der hurtigt suppleres med andre gode kendte travere.

Kl. 16.00 skåles nytåret ind. I den forbindelse er Skelund Midtpunkt vært til et glas champagne og et bette stykke kransekage.

Kig indenfor og tag del i årets sidste løjer i Skelund Midtpunkt.

Huset og dets bestyrelse ønsker alle en rigtig glædelig jul, et braskendes godt nytår og på hjertelig gensyn til en lind strøm af gode arrangementer samt Skelund Cafe og Skelund Time i 2010.

Vi ses i Midtpunkt….

Læs mere i flyeren

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *