Husk Skelund Time på fredag 4. december

Kære Skelund.dk gæst

Så er vi nået til den første åbningstid i december. Julen kommer med hastige skridt nærmere, dagene går hurtigt, men dagen er efterhånden også aftaget med 10 timer og 46 minutter. Det er jo positivt, for så er der snart juleferie.

Denne første fredag før 2. søndag i adventer åbner Skelund Midtpunkt på trods af dagens korte længde omkring kl. 15.30 Det vil være fam. Jess Laursen, der vil stå med åbne arme og byde indenfor til en kop frisk kaffe eller the serveret med dagens udvalgte bagværk. Skulle dagens gæster ønske andet at skylle kagen ned med, vil 1. bartenderen også kunne klare det.

Omkring kl. 17.30 er der vagtskifte. Så vil fam. Søren Nielsen have æren af at byde indenfor til et par afslappende timer for de arbejds- og netop weekendramte, der passende kan geare ned i hyggeligt samvær med husets øvrige gæster.

De kommer sikkert alle sammen, altså naboen, overboen, konen, kæresten, manden og kollegaen. Så kig indenfor og afslut ugen med at byde weekenden velkommen.

Der er som altid et udsøgt repertoire af drikkevarer at vælge mellem, også tidens vel bedst sælgende mærker inden for diverse juleøl. Kom og vær med til at holde folkene bag disken godt beskæftiget – så ses vi i Skelund Midtpunkt.

Næste fredag, den 11. december er der lagt op til venlig servering af fam. Jan Michno og fam. Støvring.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *