Skelund Time og fællesspisning

Kære Skelund.dk – læser

Så er vi kommet i gang med en ny uge, men allerede nu skal der planlægges frem til ugens afslutning.

Fredag den 13. november er der som altid Skelund Midtpunkt Cafe fra omkring 15.30

Denne gang er det fam. Hans Sørensen, der varetager servering af frisk kaffe og tilhørende kage.

Og skulle der være behov for andre skyllemidler, vil der være god mulighed for at kunne dække ethvert behov. Køleren bugner med alskens gode juledrikke og ellers findes andre varianter.

1. holdet varetager som altid tjansen til omkring kl. 17.30. Ifølge pasningsplan vil næste team til at varetage servering være fam. Kjær. Og så er der lige som i dagens første halvleg være garanti for venlig servering. Ingen går forgæves, så kig indenfor og vær med til at ønske dagens gæster en glædelig god weekend.

Husk at sidste uges planlagte fællesspisning er rykket til den forestående fredag. Omkring kl. 18.00 vil en god gammel slager bliver serveret i Midtpunkt:

Stegt flæsk med persillesovs – det bår dæjli.

Men vær opmærksom på, at for at få del i lækkerierne, så er det nødvendigt at investere i en madbillet. Dette kan gøres hos Spar købmanden, deadline er onsdag 11. november – og der er ikke ubegrænset antal til rådighed. Billetterne sælges efter ”først til mølle”-princip, så betænk ikke for længe.

Vel mødt til endnu en hyggelig aften i Skelund Midtpunkt. Hvis ikke naboen allerede har opfordret til at slå følge, så tag selv initiativ – vi vil så gerne ser jer alle, selv om der ikke er mulighed for at servere i ubegrænset antal.

Vi ses i Skelund Midtpunkt……

Næste uge, fredag den 20. november kan vi blandt andet møde fam. Revsbæk, der klarer 1. halvleg og så støder aktivitetsudvalget til og klarer paragrafferne derefter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *