Vippende fødder gæster Skelunds rødder

Hver fredag mødes borgere fra Skelund og opland til Skelund Time, hvor ugen afsluttes enten med kaffe og kage om eftermiddagen, eller en fyraftensøl inden Midtpunkt lukkes kl. 20.00, og fredag den 6. november i tidsrummet kl. 18.00 til 20.00  vil Skelund Time blive krydret med en fernisering af udstilling. I den forbindelse vil der være mulighed for at møde kunstneren Laila Falther Jensen der i november- december udstiller en række af sine maleriske kunstværker i Skelund Midtpunkt. Omdrejningspunktet for udstillingen er ”Vippende Fødder” og giver tilskueren mulighed for at danne sine egne fortællinger samt komme i dialog med malerierne.

Laila Falther Jensen er uddannet højskolelærer og har undervist i forskellige former for kunst og håndværk. Laila inspireres i sine arbejder ofte af emner, historier, artikler eller lignende, hvorfra der skabes nye billeder, der fortæller nye historier. Laila eksperimenterer i med mange forskellige materialer og udtryk, på flader med mange lag, og i mere rummelige former. Med Lailas egne ord:

”Trangen til at udtrykke mig kreativt kommer ud fra temaer, der optager mig og omsættes gennnem en arbejdende proces. Jeg har ikke nogen gennemgående stil, det afhænger af den historie, jeg vil fortæller i den billedskabende aktivitet. I processen udvikles og opdages mulighederne med de forskellige materialer og farver. Mit materiale valg er ofte olie og akryl maling på lærred, mens papir som regel er en del af mine installationer. Forsøg med mange udtryk og glæden ved at finde frem til det endelige udtryk, fylder mig med en sand glæde når det lykkedes”.

Laila har blandt andet udstillet ved Unge Kunstnere – Aalborg kunstpavillon, Skørping kunstforening, Tobaksfabrikken Lemvig, åben kunst rute Galleri Hesselholt Skagen, Spotzz på Galleri Hesselholt Skagen, Aalborg Sygehus Nord – Fødegangen, Faldbygdens Museum i Faldkøbing Sverige samt ved Bie Gruppen Hobro ad flere gange.

Fredag d. 6. november kl. 18.00-20.00 åbnes udstillingen ved en fernisering ved Skelund Midtpunkt, 9560 Hadsund, hvor der vil være lejlighed til at hilse på kunstnerinden selv, som også vil fortælle om sine multifacetterede værker.

den vippende fod

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *