Husk Skelund Cafe og Skelund Time fredag 23. oktober

Kære Skelund.dk-læser,

Så er der ved at blive gjort klar til den sidste fredags åbningstid i Skelund Midtpunkt inden der tages fat på JUL.

Ja, såmænd. Der er kun lige godt 2 måneder tilbage, men den kommende fredag, er den absolut sidste i år, hvor det ikke vil være muligt at nyde årets udgave af diverse julegodter.

Og det er ikke fordi, der er kuk i planlægningen, men hvis der er nogle, der har undret sig over, hvorfor pasningsplan og personale ikke harmonerede i fredags og hvorfor der ikke i sidste uge kom en korrektion, så er svaret ganske enkelt. Én var draget på en mindre ferie og havde i skyndingen glemt at få korrigeret, men forhåbentligt var der tilstrækkeligt personale til at betjene fredagens fremmødte.

Men den kommende fredag jævnfør gældende pasningsliste skulle første hold på pletten og med ansvar for at åbne ca. 15.30 med dampende kaffe og the samt friskbagt brød være Klaus Busk. Måske ikke lige det, der kan betegnes som noget stort hold, men Klaus vil være parat i at klare skærene og serveringen, også hvis der er behov for yderligere at skylle hals med end kaffe. Der er massevis af muligheder i det alsidige udvalg, så det er bare at sige til.

Omkring 17.30 er det tid for afløsning. Denne gang foreskriver planen, at det er fam. Kruse, der varetager den videre servering.

Så der er al mulig grund til at kigge indenfor og holde dagens personale godt beskæftiget og eventuelt benytte lejligheden til at ønske de øvrige gæster en glimrende forlænget weekend. For den forestående weekend bliver en time længere end normalt. Det skyldes, at vinteren nu for alvor slår til, så den time, der blev afleveret i foråret vender retur, men husk – åbningstiden er uændret, så omkring kl. 19.30 er det atter tid for at lukke ned.

Næste uge kan Midtpunkts gæster se frem til fornøjelig servering af fam. Rikke og Per Mikkelsen, der afløses af aktivitetsudvalget, så der kan gøres klar til frigivelse af årets julebryg.

Vel mødt til alle koner, kærester, mænd, naboer, kolleger, gode venner og medborgere. Vi ses i Skelund Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *