Bustur til DR´s nye koncerthus

Stadig plads på bussen til DR Koncerthus.

Fredag den 23. oktober afgår Skelund Busser fra Als med kurs mod DR´s nye koncerthus, hvor deltagerne dels skal have en rundvisning i dette nye imponerende – og dyre – koncerthus, og dels skal nyde en middag før man indtager koncertsalen for at opleve og høre en koncert.

Prisen for 2-dages turen er kr. 1.975,00 og der er stadig ledige pladser i bussen, men kun 6 så man skal være lidt hurtig, hvis man bliver fristet af denne oplevelses tur til hovedstaden.

Turen er arrangeret af LOF Mariagerfjord og du kan kontakte skoleleder Jan Vestergaard på 2447 9969, eller kigge forbi på Teglbakkevej 42 i Skelund, hvis du vil med eller høre mere. Turen er også beskrevet på www.lof.dk/mariagerfjord

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *