Husk endnu en Skelund Time på fredag 4. september

Kjæreste Skelund.dk læser

Der er så mørkt derude, og det bliwer bare værre og værre, men for oven over alting stråler moars sol, så det går også mod lysere tider.

For nuværende er dagen aftaget med 4 timer og 4 minutter, så det er ved at være slut med aftenarbejde i haven.

Så er det jo lige, at der bliver rigtig god tid til at kigge indenfor i Skelund Midtpunkt.

Og nu på fredag den 4. september er der atter tid til en omgang Skelund Time.

Som altid åbnes dørene omkring kl. 15.30 hvor friskbrygget kaffe og friskbagt kage står klar til servering. Denne dag vil fam. Michno være garant for venlig og udsøgt betjening i 1. halvdel, og skulle der være ønske om andet end kaffe, vil personalet helt sikkert være parat til at servere.

Omkring kl. 17.30 er der vagtskifte. I henhold til gældende vagtplan er det fam. Overlund, der står som hovedansvarlig i 2. halvleg. Desværre har fam. Overlund meldt fra og havde sådan set fundet en forholdsvis rimelig afløsning, men nu er afløsningen også forhindret.

Så i skrivende stund står det lidt hen i det uvisse, hvem som at der har tænkt sig at betjene det store rykind, når folk er kommet fra arbejde og er klar til at starte weekenden i Midtpunkt. Det kan naturligvis ende ud med en omgang tilsvarende den seneste fredag, hvor formanden af én eller anden årsag skulle have forvildet sig ind bag baren – det endte langt hen ad vejen med høflig selvbetjening!!

Frygt ikke, der skal nok være betjening, men kom bare selv og se, hvem der har ansvar for oplukker og proptrækker. Tag bare konen, kæresten, madammen, manden, kollegaen, naboen eller bare én du møder på vej i Midtpunkt med indenfor, der er plads til alle. Så er det jo, at det er i Skelund Midtpunkt, vi ses.

Allerede nu kan vi se frem til venlig betjening den 11. september af fam. Anders Andersen i 1. halvdel efterfulgt af fam. Mogens Pedersen. Endnu en god grund til at kigge indenfor.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *