FDF Skelund/Veddum mangler ledere

FDF Skelund/Veddum er klar til sæsonstart men mangler ledere…. En rigtig træls situation da vi før sommerferien havde ca. 25 friske og glade børn i alderen 6 – 14 år. Vi vil jo helst ikke skuffe dem og derfor vil vi rigtig gerne i gang hurtigst mulig.
FDF er en organisation med et kristent livssyn med stor vægt på fællesskab, tryghed og fede oplevelser for store og små. På de ugentlige møder og på lejrene bruger vi meget tid i naturen. Vi laver bål, primimad, bygger huler og tager på o-løb. Men vi laver også gøgl, drama, førstehjælp, synger og spiller. Mulighederne er uendelige. Bare slip kreativiteten løs – ungerne er altid med på sjov og skæg.
Så er du en ansvarlig voksen, der går rundt med en drøm om at få fritid med indhold så kontakt Titi Busk (98585797), så finder vi helt sikkert også en plads på holdet til dig.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *