Husk: Skelund Time er tilbage – også på fredag 14. august

Kære Skelund.dk læser,

så er sommerferien ved at være et overstået kapitel, og det er tilbage til den gamle kendte trummerum. Sådan er det også for Skelund Time, og det er med beklagelse, at nyhedsansvarlig for info om Skelund Time er kommet lidt for sent i gang, for allerede fredag 7. august startede efterårssæsonen i Midtpunkt.

På trods af den manglende omtale og med vagtplanen fam. Bent Roland som førstehold og fam. Slejborg som andet hold, har der forhåbentligt været godt fremmøde alligevel.

På fredag 14. august er der igen Skelund Time. Beværtningen denne fredag varetages af fam. Helle Ussing, der omkring kl. 15.30 vil være klar til at betjene fremmødte med kage og kaffe og hvad huset ellers formår.

Omkring kl. 17.30 er der udskiftning af personale. Så vil fam. Jørgen Nielsen stå med hele ansvaret for den videre beværtning indtil lukketid omkring kl. 20.00

Baren vil som altid kunne byde på et godt og bredt udvalg, så der burde være noget for enhver smag. Så kig indenfor – det tager kun 5 minutter, men vi vil så gerne have, at du bliver lidt længere.

Vær dog opmærksom på tiden, for den flyver af sted. Er der måske nogen, der har tænkt på, at siden opfordring til sidste Skelund Time besøg efter regulær pasningsliste, så er der sådan på en måneds tid forsvundet omkring 2 timer af dagens længde? Pt. er der allerede forsvundet 2 timer og 23 minutter siden dagens længde ikke kunne strækkes mere. Så fra nu og til dagen igen går den anden vej, så drejer anvendelse af dagens timer sig om kvalitetstid – så hvad er mere passende end et kig indenfor i Skelund Midtpunkt nu på fredag og de efterfølgende mange fredage.

Næste uge (fredag 21. august) er for øvrigt med fam. Kruse som førstebartendere og fam. Spencer som afløsere.

Kig ind – så ses vi i Skelund Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *